1. افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا و اسانس ‏آویشن شیرازی

منا قاضی مقدم؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی

دوره 51، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 899-911

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.275581.1599

چکیده
  سیب گلاب یک رقم تجاری ایران است که به‌دلیل فعالیت متابولیکی بالا و قهوه­ای‌شدن در اثر آسیب­های مکانیکی عمر پس از برداشت کوتاهی دارد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در چهار تکرار صورت پذیرفت. عامل اول پوشش خوراکی در پنج سطح (ژل آلوئه‌ورا در دو سطح 30 و 60 درصد حجمی- حجمی، ژل آلوئه­ورا در دو سطح 30 و 60 درصد حجمی- حجمی ...  بیشتر

2. ارزیابی دورگ‌های اصلاحی و زودرس انگور از نظر عملکرد و کیفیت محصول

امید گودرزی؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علیرضا رحیمی

دوره 50، شماره 2 ، شهریور 1398، ، صفحه 243-253

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.136277.875

چکیده
  اصلاح انگورهای تازه­خوری به­منظور دسترسی به ارقام بی­دانه برتر، اهمیت زیادی در بازاریابی آنها دارد. در این تحقیق شش دورگ جدید اصلاح­شده زودرس انگور، حاصل از تلاقی 4 والد پدری بی­دانه و 7 والد مادری دانه­دار با رقم یاقوتی از نظر کیفیت و عملکرد محصول مقایسه شدند. این تحقیق در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در 8 تکرار (8 بوته ...  بیشتر