کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنولی
بررسی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تعدادی ارقام فندق تحت شرایط تنش خشکی ‏و آبیاری مجدد

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 229-244

10.22059/ijhs.2018.219771.1119

علی شاهی قره لر؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ رضا معالی امیری


اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)

دوره 43، شماره 4، دی 1391، صفحه 411-422

10.22059/ijhs.2012.29376

آتنا یزدانی دماوندی؛ معظم حسن پور اصیل؛ بابک ربیعی


تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری

دوره 41، شماره 1، تیر 1389

ابوذر هاشم پور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود بخشی؛ سمانه اسدی صنم