کلیدواژه‌ها = سفتی
تأثیر محلول‌پاشی سایتوکنین و اسید آمینه بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اردیبهشت 1403

10.22059/ijhs.2024.369377.2138

ساسان برومند لمر؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی


اثر تابش مرحله‌ای نور فرابنفش C روی برخی پارامترهای کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس در طول دوره انبار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مهر 1403

10.22059/ijhs.2024.376357.2174

مهنوش هاشمی؛ محمد سیاری؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ علی عزیزی؛ وحیده مهدوی


اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 685-702

10.22059/ijhs.2023.343066.2028

ساوه واعظی؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم


تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقم‌های ’فندقی‘ و ’کله‌قوچی‘

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 99-112

10.22059/ijhs.2017.235535.1272

زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی