اثر 6- بنزیل آمینو‌پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‌ای

حمیدرضا روستا؛ سمیرا وزیری نسب؛ محمود رقامی

دوره 46، شماره 1 ، اردیبهشت 1394، ، صفحه 141-156

https://doi.org/10.22059/ijhs.2015.54133

چکیده
  به‌منظور بررسی اثر غلظت‏های مختلف 6-بنزیل آمینو‌پورین (BAP) و سایکوسل (CCC) بر تولید ریزغده (میکروتیوبر) در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‏ای، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل با طرح پایۀ کاملاً تصادفی در 4 تکرار اجرا شد. فاکتورهای آزمایشی شامل BAP در 4 غلظت صفر، 5، 10 و 15 میلی‌گرم بر لیتر، CCC در 4 غلظت صفر، 250، 500 و 1000 میلی‏گرم بر لیتر و ...  بیشتر