کلیدواژه‌ها = ظرفیت آنتی‌اکسیدانی
بررسی برخی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند گونه رز بومی ایران به تنش کم‌آبی

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 99-115

10.22059/ijhs.2021.294739.1758

ندا جلالی؛ روح‌انگیز نادری؛ عزیزاله خندان میرکوهی


اثر آرژنین و متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای میوه‌ انار رقم ملس ‏ساوه

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 541-552

10.22059/ijhs.2019.281815.1648

فرهاد پیرزاد؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی


اثر محلول‌پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر‎ ‎برخی ویژگی‌های کیفی هلو ‏رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی ‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 345-354

10.22059/ijhs.2018.232530.1248

محمدعلی عسگری سرچشمه؛ حامد شکری حیدری؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی؛ طه رنجبر مالی دره


اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 255-263

10.22059/ijhs.2017.224023.1155

یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان


ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162

10.22059/ijhs.2018.250763.1384

رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری


اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97

10.22059/ijhs.2015.54128

مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد