علوم گیاهان زینتی
تأثیر سیلیسیوم و سالیسیلیک‌اسید بر تشکیل لیگنین‌ها و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گل ژربرا

بهزاد ادریسی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری

دوره 50، شماره 1 ، خرداد 1398، ، صفحه 77-89

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.231392.1229

چکیده
  کیفیت و ماندگاری گل‌ها تا حدود زیادی به پایداری ساقه و پتانسیل آنتی­اکسیدانی بستگی دارد. این پژوهش برای مطالعه اثر تغذیه سیلیسیوم و تیمار سالیسیلیک­اسید بر کیفیت گل ژربرا (Gerbera jamesonii Bolus.) و فعالیت آنزیم­های آنتی­اکسیدانت در مراحل پس از برداشت، به­صورت کشت بدون خاک در قالب دو آزمایش فاکتوریل با طرح بلوک­های کامل تصادفی انجام ...  بیشتر