تأثیر هدایت‌ الکتریکی محلول غذایی بر رشد و نمو گل رز شاخه بریدۀ رقم ’دولسویتا‘ در نظام آبکشت

داود عسگری؛ محسن کافی؛ روح انگیز نادری؛ رسول راهنمایی

دوره 49، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 69-77

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.213687.1062

چکیده
  تولید گل رز تابعی از صفات ژنتیکی و ویژگی­های محیطی از جمله کمیت و کیفیت آب آبیاری است. با توجه به محدودیت دسترسی به منابع آب با کیفیت در اغلب دشت­های کشور، در این پژوهش تأثیر هدایت الکتریکی آب آبیاری ناشی از افزایش غلظت سدیم­کلراید بر عملکرد کمی و کیفی گل رز رقم دولسویتا در نظام آبکشت (هیدروپونیک) بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل ...  بیشتر