علوم میوه
1. اثر سطوح مختلف شوری روی شاخص‌های رشد، جذب عناصر‌، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی صفات فیزیولوژیک ریشه و برگ پایه هیبرید GN15

اکبر انگوتی؛ جعفر حاجی لو؛ ادریس حاج علی؛ حسین فتحی

دوره 50، شماره 2 ، شهریور 1398، ، صفحه 483-500

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.254151.1420

چکیده
  به‌منظور بررسی اثرات سطوح مختلف شوری روی شاخص‌های رشد، میزان پرولین و کلروفیل، غلظت و کارایی جذب نیتروژن، پتاسیم، فسفر و سدیم برگ و غلظت سدیم ریشه پایه‌های هیبرید GN15 و همچنین میزان فعالیت سه آنزیم آنتی‌اکسیدانت، آزمایشی بر مبنای طرح کاملاً تصادفی با 4 سطح شوری صفر، 35، 70 و 105 میلی‌گرم بر لیتر کلریدسدیم و با 5 تکرار در سال 1394 انجام ...  بیشتر

علوم میوه
2. ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

دوره 50، شماره 1 ، خرداد 1398، ، صفحه 151-162

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.250763.1384

چکیده
  شناخت و ارزیابی صفات کیفی میوه هلو از نظر برنامه‌های به‌نژادی و حفظ ژرم‌پلاسم بسیار با اهمیت است. برای این منظور، بررسی و مقایسه خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه 18 ژنوتیپ و رقم هلوی موجود در استان آذربایجان‌شرقی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. صفات مختلفی از قبیل سفتی بافت میوه، مواد جامد محلول (TSS)، pH آب میوه، ...  بیشتر

علوم میوه
3. تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی

دوره 46، شماره 4 ، دی 1394، ، صفحه 649-658

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.56912

چکیده
  در این آزمایش تأثیر سه نوع پلی‌آمین پوتریسین، اسپرمیدین و اسپرمین بر عمر پس از برداشت میوۀ آلو رقم ‘شابلون’ بررسی شد. میوه ها در محلول پلی‌آمین‌ها با دو غلظت 1 و 2 میلی‌مولار و نیز آب مقطر (تیمار شاهد) به‌مدت 5 دقیقه غوطه‌ور و در سردخانه‌ای با دمای 5/0± 5/1 درجۀ سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 80‌ـ 85 درصد انبار شدند. آزمایش در قالب فاکتوریل ...  بیشتر