نویسنده = سید حسین میردهقان
تعداد مقالات: 7
1. اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 515-526

10.22059/ijhs.2018.255508.1435

سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده


2. ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1045-1059

10.22059/ijhs.2018.246332.1351

مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری


3. تنوع ژنتیکی برخی نژادگان‌های انار ایران با استفاده از نشانگرهای ریخت‌شناختی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 811-821

10.22059/ijhs.2018.202565.963

فاطمه زارعی؛ حمید رضا کریمی؛ سید حسین میر دهقان؛ علی اکبر محمدی میریک


4. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقم‌های ’فندقی‘ و ’کله‌قوچی‘

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 99-112

10.22059/ijhs.2017.235535.1272

زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی


6. کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 387-398

10.22059/ijhs.2015.55860

سید حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی‌زاده؛ فرهاد پیرزاد


7. تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه‏ وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera)

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 137-149

10.22059/ijhs.2014.51956

ساره رحیمی؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده