علوم میوه
1. تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

دوره 49، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 493-503

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.231826.1235

چکیده
  به‌‌منظور بررسی تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘ (Prunus armeniaca cv. ‘Shekar Pareh’)، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. میوه‌‌ها در زمان بلوغ تجاری برداشت و آنگاه در غلظت‌‌های مختلف استات کلسیم(0 (شاهد)، 64/12 و 61/31 میلی‌‌مولار) ...  بیشتر

علوم میوه
2. تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز

اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی

دوره 48، شماره 4 ، اسفند 1396، ، صفحه 943-952

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.220093.1123

چکیده
  در این پژوهش، تأثیر پوشش­های خوراکی کیتوزان، نانوکیتوزان، متیل­سلولز و پکتین بر حفظ ترکیب‌های زیست فعال و افزایش ماندگاری اناردانۀ رقم رباب نی­ریز (Punica granatum L. cv. Rabbab-e-Neyriz) بررسی شد. اناردانه­ها با محلول کیتوزان 5/1 درصد، متیل­سلولز 3 درصد، پکتین 3 درصد و نانوکیتوزان خالص (100 درصد) پوشانده شدند و در دمای 5 درجۀ سلسیوس به مدت 16 روز ...  بیشتر

علوم میوه
3. بررسی ترکیب عنصرهای کانی اناردانه و برگ انار رقم نادری با محلول‌پاشی کود آمینواسیددار در شرایط تنش خشکی

سکینه حسن زاده؛ فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری؛ محمدرضا نائینی

دوره 48، شماره 1 ، خرداد 1396، ، صفحه 229-236

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.138293.891

چکیده
  به‌منظور بررسی ترکیب عنصرهای کانی اناردانه و برگ انار رقم نادری با محلول­پاشی کود آمینواسیددار در شرایط تنش خشکی پژوهشی انجام شد. آزمایش به‌صورت کرت‌های خردشده (اسپلیت پلات) در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی اجرا شد. تیمار آبیاری در سه سطح (100، 75 و 50 درصد نیاز آبی) و تیمار کود آمینواسیددار در چهار سطح (0، 2، 3 و 4 میلی­لیتر در ...  بیشتر