کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان‌ها
تعداد مقالات: 3
1. مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 589-596

10.22059/ijhs.2017.228913.1198

مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی


2. بررسی تأثیر تنش شوری بر برخی از شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی ژنوتیپ ‏کاشان ‏

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-17

10.22059/ijhs.2018.251968.1398

محمد امیدی؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ محسن کافی؛ ذبیح اله زمانی


3. مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش‌های کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 413-422

مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سیروس آقاجانزاده؛ داود بخشی؛ جواد فتاحی مقدم