مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

دوره 51، شماره 3 ، آذر 1399، ، صفحه 589-596

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.228913.1198

چکیده
  قهوه‌ای‌شدن آنزیمی یکی از واکنش‌های مهم است که در میوه و سبزی‌های زیادی منجر به کاهش کیفیت پس از برداشت آنها می‌گردد. به منظور مطالعه نقش احتمالی برخی ترکیبات مهم در این ناهنجاری و نحوه‌ی تغییرات آن‌ها طی انبارمانی، آزمایشی در قالب طرح تصادفی در گروه علوم باغبانی، پردیس کشاورزی دانشگاه تهران روی میوه‌ سیب رقم فوجی اجرا شد. در ...  بیشتر

بررسی تأثیر تنش شوری بر برخی از شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی ژنوتیپ ‏کاشان ‏

محمد امیدی؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ محسن کافی؛ ذبیح اله زمانی

دوره 51، شماره 1 ، خرداد 1399، ، صفحه 1-17

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.251968.1398

چکیده
  این پژوهش به‌منظور بررسی تأثیر تنش شوری ناشی از کلرید سدیم (0، 4، 8 و 12 دسی‌زیمنس بر متر) بر برخی صفات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گل محمدی در کشت گلدانی در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با چهار تکرار، سه گلدان به‌عنوان یک واحد آزمایشی (در مجموع 48 گلدان) در فضای آزاد به‌مدت دو سال طی سال­های 1394-1396انجام شد و نتایج پایان ...  بیشتر

مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش‌های کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول

مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سیروس آقاجانزاده؛ داود بخشی؛ جواد فتاحی مقدم

دوره 42، شماره 4 ، اسفند 1390، ، صفحه 413-422

چکیده
  در این پژوهش، اثر تیمارهای ارگانیک، تلفیقی و متداول بر کیفیت میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در زمان برداشت بررسی شد. صفاتی مانند اندازه میوه، سفتی بافت، مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، کلروفیل کل، کارتنوئید کل، ویتامین C، فنل کل، ترکیبات فلاونوئیدی (کاتچین، کوئرستین 3- گالاکتوزاید، کوئرستین کل و کلروژنیک اسید) و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ...  بیشتر