کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی‏کربنات سدیم

حسن صدرنیا؛ اسماعیل یامپی؛ محمد حسین آق خانی

دوره 46، شماره 3 ، آبان 1394، ، صفحه 487-495

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.55868

چکیده
  ترکیبات سالم مثل بی‏کربنات سدیم، بی‏کربنات پتاسیم، اسانس‏های گیاهی، بیوکنترلرها ازجمله انواع مخمر‏ها به‏ همراه تیمار‏های گرمایی جایگزین خوبی برای سموم شیمیایی مضر برای سلامت انسان و محیط زیست‌اند. در این بررسی میوه‏های دو رقم پرتقال محلی استان گلستان، شامل پرتقال یافا و سانگین خونی، پس از مایه‏زنی با سوسپانسیون کپک ...  بیشتر

افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات

مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد

دوره 40، شماره 1 ، خرداد 1388

چکیده
  برای بررسی اثر بخار متیل سالیسیلات(MeSA) بر روی خصوصیات کیفی کیوی فروت رقم هایوارد، از پنج غلظت متیل سالیسیلات (0، 8، 16، 24و 32 میکرولیتر به ازای هر لیتر فضای ظرف) و پنج ماه طول دوره انبارمانی میوه به صورت کرت‌های خردشده در زمان بر پایه طرح کاملا تصادفی و با سه تکرار استفاده شد. این تحقیق در موسسه تحقیقات مرکبات کشور واقع در رامسر در سال 86-85 ...  بیشتر