برهمکنش شوری و سولفات آمونیوم بر رشد و غلظت عناصر غذایی در گیاهان پرتقال والنسیا پیوندشده ‏روی لیمو

مجید رجایی

دوره 53، شماره 2 ، شهریور 1401، ، صفحه 321-331

https://doi.org/10.22059/ijhs.2020.298664.1796

چکیده
  تحت تنش شوری جذب عناصر غذایی از جمله نیتروژن، کاهش می‏یابد.  به منظور مطالعه اثر نیتروژن بر رشد و غلظت عناصر غذایی در پرتقال والنسیای پیوند شده روی پایه لیمو، آزمایشی به صورت فاکتوریل انجام شد. عامل اول شوری آب آبیاری در چهار سطح (86/0، 2، 4 و 6 دسی زیمنس بر متر) و عامل دوم نیتروژن در پنج سطح (50، 80، 120، 160 و 200 میلی‏گرم نیتروژن در کیلوگرم ...  بیشتر