1. افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا و اسانس ‏آویشن شیرازی

منا قاضی مقدم؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی

دوره 51، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 899-911

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.275581.1599

چکیده
  سیب گلاب یک رقم تجاری ایران است که به‌دلیل فعالیت متابولیکی بالا و قهوه­ای‌شدن در اثر آسیب­های مکانیکی عمر پس از برداشت کوتاهی دارد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در چهار تکرار صورت پذیرفت. عامل اول پوشش خوراکی در پنج سطح (ژل آلوئه‌ورا در دو سطح 30 و 60 درصد حجمی- حجمی، ژل آلوئه­ورا در دو سطح 30 و 60 درصد حجمی- حجمی ...  بیشتر