1. تأثیر کودهای نیتروژن و بور بر عملکرد و غلظت عناصر معدنی میوه کارلا (‏Momordica charantia ‎L.‎‏)‏

علی حسن زاده؛ مصطفی حیدری؛ حسن خوش قلب؛ حسن قربانی قوژدی

دوره 50، شماره 4 ، اسفند 1398، ، صفحه 901-909

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.261187.1486

چکیده
  به‌منظور بررسی تأثیر عناصر غذایی نیتروژن و بور بر برخی ویژگی­های کمی و کیفی گیاه کارلا (Momordica charantia L.)، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود اجرا شد. تیمارها شامل عامل اول کود نیتروژن در سه سطح (75، 150 و 225 کیلوگرم کود نیتروژن درهکتار از منبع اوره) و عامل ...  بیشتر