1. بهبود برخی صفات رشدی گل ژربرا (‏Gerbera jamesonii‏) با استفاده از تغذیه معدنی در مراحل ‏مختلف رشد گیاه در شرایط تنش شوری

جعفر عباسی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی

دوره 50، شماره 4 ، اسفند 1398، ، صفحه 865-878

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.259620.1458

چکیده
  این تحقیق به‌منظور کاهش اثر شوری بر صفات مورفوفیزیولوژیک گل ژربرا با استفاده از تغذیه شیمیایی در سال 1396 انجام گرفت. آزمایش به‏‌‏صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه عامل تغذیه عناصر معدنی، زمان تغذیه و استفاده از آب شور اجرا شد. نتایج نشان داد با افزایش میزان شوری، کاهش معنی­داری در خصوصیات رشدی به‌ویژه ارتفاع ...  بیشتر