علوم میوه
تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش

روح الله کریمی؛ فرزاد میرزایی

دوره 49، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 475-491

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.232628.1249

چکیده
  کشمش مهم‌ترین فرآوردۀ انگور در ایران است که در فرآیند خشک شدن حبه­ها به­دست می­آید. با توجه به تولید بالای انگور در کشور بهینه‌سازی روش­های تهیۀ کشمش به‌منظور افزایش تقاضا در بازارهای جهانی ضروری است. در این بررسی تأثیر سه روش تهیۀ کشمش شامل سایه­خشک، آفتاب­خشک و تیزابی (کربنات­پتاسیم+ اتیل­اولئات) بر ویژگی‌های بیوفیزیکی ...  بیشتر