علوم گیاهان دارویی
تأثیر کودهای آلی و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد سرشاخه و موسیلاژ گاوزبان (Borago officinalis)

زهرا شهبازی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ هوشنگ فرجی

دوره 50، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 561-570

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.228799.1211

چکیده
  به­منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف ورمی­کمپوست، کمپوست گرانوله و قارچ مایکوریزا بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی گاوزبان آلمانی، آزمایشی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. عامل­های آزمایش شامل کودهای آلی در 5 سطح (صفر، 5 و 10 تن در هکتار ورمی‌کمپوست، 3 و 6 تن در هکتار کمپوست گرانوله) و قارچ ...  بیشتر