اثر آرژنین و متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای میوه‌ انار رقم ملس ‏ساوه

فرهاد پیرزاد؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی

دوره 52، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 541-552

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.281815.1648

چکیده
  از مشکلات اصلی میوه‌ انار طی انبارمانی، خسارت سرمازدگی در دمای پایین‌تر از 5 درجه سلسیوس بوده که با قهوه‌ای شدن پوست، بذر پوشینه‌ها و کاهش کیفیت تغذیه‌ای آن­ها همراه است. در این پژوهش اثر تیمارهای ترکیبی‌ آرژنین (صفر، 1 و 2 میلی‌مولار) و متیل جاسمونات (صفر، 1/0 و 2/0 میلی‌مولار) به‌صورت محلول‌پاشی روی درخت، طی سه مرحله 60، 40 و 20 روز ...  بیشتر