علوم میوه
تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی

دوره 46، شماره 4 ، دی 1394، ، صفحه 649-658

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.56912

چکیده
  در این آزمایش تأثیر سه نوع پلی‌آمین پوتریسین، اسپرمیدین و اسپرمین بر عمر پس از برداشت میوۀ آلو رقم ‘شابلون’ بررسی شد. میوه ها در محلول پلی‌آمین‌ها با دو غلظت 1 و 2 میلی‌مولار و نیز آب مقطر (تیمار شاهد) به‌مدت 5 دقیقه غوطه‌ور و در سردخانه‌ای با دمای 5/0± 5/1 درجۀ سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 80‌ـ 85 درصد انبار شدند. آزمایش در قالب فاکتوریل ...  بیشتر