بررسی اثر نانوسیلور، اسید سالیسیلیک، اسید هومیک و تیوسولفات نقره بر خواص فیزیکوشیمیایی گل بریده نرگس‌

اسماعیل چمنی؛ زهرا سادات نبوی مهاجر

دوره 45، شماره 3 ، آبان 1393، ، صفحه 257-266

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2014.52871

چکیده
  این پژوهش به‌منظور مطالعۀ تأثیر غلظت‏های مختلف تیوسولفات نقره (02/0، 05/0، 1/0، 25/0، 5/0، 75/0، 1 و 2 میلی‌مولار)، اسید هومیک (100، 500 و 1000میلی‏گرم بر لیتر)، نانوسیلور ( 5، 10 و 25 میلی‏گرم بر لیتر)، ساکارز (1، 5/2 و 5 درصد)، اسید سالیسیلیک (1، 2 و 4 میلی‏مولار) و اتیلن (0، 1، 10 و 100 میکرولیتر بر لیتر) بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریدۀ نرگس رقم داچ مستر ...  بیشتر