علوم میوه
تأثیر اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی زیتون رقم کنسروالیا تحت شرایط کم‌آبی

نرگس شفیعی؛ اسمعیل خالقی؛ نوراله معلمی

دوره 49، شماره 4 ، اسفند 1397، ، صفحه 881-890

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.232268.1240

چکیده
  پژوهشی به‌منظور بررسی اثر چهار سطح مختلف اسید سالیسیلیک (صفر، نیم، یک و دو میلی‌مولار) و سه سطح آبیاری (100، 66 و 33 درصد تبخیر و تعرق گیاه) بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی زیتون رقم کنسروالیا، به‌صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه‌ای بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار (هر تکرار شامل دو گلدان)، در سال 1394-1395 در گلخانه دانشکده ...  بیشتر

اثرات تیمار اسید سولفوریک و آب گرم بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذور تمر هندی و آکاسیا

اسماعیل خالقی؛ علیرضا دهقان؛ نور اله معلمی

دوره 40، شماره 3 ، آذر 1388

چکیده
  تمرهندی و آکاسیا از جمله درختان زینتی به شمار می‌آیند که به دلیل زیبایی در شکل، سایه‌دهی خوب و مقاومت بالا به گرما در فضای سبز مناطق گرم و خشک جایگاه مناسبی را پیدا کرده است. تمرهندی و آکاسیا از طریق بذر قادر به تکثیر می‌باشند ولی به دلیل وجود پوسته سخت بذر، جوانه‌زنی بذر و سبز شدن آنها به راحتی امکان‌پذیر نمی‌باشد. بر این اساس پژوهشی ...  بیشتر