علوم میوه
تغییرات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در گیاهان جوان سه رقم زیتون (Olea europaea L.) در شرایط تنش خشکی

صمیرا احمدی پور؛ عیسی ارجی؛ علی عبادی؛ وحید عبدوسی

دوره 50، شماره 2 ، شهریور 1398، ، صفحه 275-286

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.242485.1326

چکیده
  به­منظور بررسی عکس­العمل به خشکی برخی از ارقام تجاری زیتون، آزمایش گلدانی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در شهرستان گیلانغرب واقع در استان کرمانشاه در سال 1394 در هوای آزاد به اجرا در آمد. تیمارها شامل سه سطح آبیاری به­میزان 100 (شاهد)، 75  و 50 درصد ظرفیت مزرعه و سه رقم زیتون (زرد، آمیگدالولیا و کنسروالیا) بودند. ...  بیشتر

علوم میوه
Olive fruit dry matter and oil accumulation in warm environmental conditions

Isa Arji

دوره 48، ویژه نامه ، مهر 1396، ، صفحه 35-43

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.202867.970

چکیده
  The present study was carried out during 2007, 2008 and 2009 on 6 olive cultivars to investigate the process of oil and dry matter accumulation in response to warm and dry conditions in Dallaho Olive Research Station of SarpoleZehab, Kermanshah province, Iran. Results showed that oil begins to accumulate in the fruit from July, increases gradually through August and reaches its maximum as the fruit becomes completely black in November. Patterns of oil accumulation over the period of the study varied between cultivars. Dry matter acquisition was continuous and increased with a slow slope in all ...  بیشتر

اثر رقم و شرایط اقلیمی بر ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون

علی اصغر زینانلو؛ عیسی ارجی؛ محمد رضا تسلیم پور؛ محمد رمضانی ملک رودی؛ محمود عظیمی

دوره 46، شماره 2 ، مرداد 1394، ، صفحه 233-242

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.54619

چکیده
  عوامل مختلفی به‌ویژه رقم و اقلیم در تولید روغن زیتون با کیفیت مطلوب نقش اساسی دارند. این پژوهش با 12 رقم زیتون در ایستگاه‌های تحقیقات زیتون (طارم، رودبار، گرگان، کازرون و سرپل ذهاب) بررسی شد. میوه‌های ارقام در هر منطقه با شاخص برداشت 4‌ـ 5/4 برداشت شد. داده‌های مربوط به ترکیب اسید‌های چرب بر‌اساس آزمایش فاکتوریل بر پایۀ طرح بلوک‌های ...  بیشتر