بررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ‌های جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی

سحر قاضی زاده؛ محمد اسماعیل حسنی؛ عبداله محمدی؛ مریم بهرامی راد

دوره 41، شماره 1 ، تیر 1389

چکیده
  فلفل گیاهی است از خانواده Solanaceae، که به عنوان طعم دهنده غذا، رنگ‎دهنده و نیز به دلیل داشتن خواص دارویی متعدد در دنیا مورد توجه است، ولیکن تاکنون در ایران تحقیقی برای شناسایی و ارزیابی ژنوتیپ‌های فلفل صورت نگرفته است. این آزمایش به منظور ارزیابی تنوع ژنتیکی جنس فلفل با استفاده از?? صفت مورفولوژیکی بر اساس توصیف نامه فلفل، برروی 77 ژنوتیپ ...  بیشتر