بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخک‌هندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا

زکیه ضیائی موحد؛ محسن کافی؛ احمد خلیقی؛ مجید عزیزی؛ روح اله شریفی

دوره 41، شماره 4 ، اسفند 1389، ، صفحه 337-345

چکیده
  به منظور بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی به جای ترکیبات شیمیایی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی مورد استفاده در محلول‌های نگهدارنده گل‎های بریده، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران انجام شد. در این تحقیق از گیاه میخک‌هندی اسانس و عصاره، هر یک در سه ...  بیشتر

بررسی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و عنصر معدنی فسفر بر رشد و نمو و جذب برخی از عناصر غذایی در نشاء گوجه‌فرنگی

بنفشه دهدشتی زاده؛ حسین آرویی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد

دوره 40، شماره 3 ، آذر 1388

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست به عنوان یک ماده آلی و جایگزین برای مواد شیمیایی (کودها)، آزمایشی طی سال 86 درگلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. در این تحقیق تأثیر 5 سطح ورمی‌کمپوست (0، 10، 25، 50 و 100 درصد حجمی) و 2 سطح فسفر (0 و 2 گرم سوپر فسفات تریپل به ازای هر گلدان) در قالب طرح فاکتوریل بر پایه کاملاً ...  بیشتر