نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبسایزیک اسید تأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیم‎کننده‎های رشد درون‎زا در خلال تکثیر از طریق فلس‎برداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
  • آبکشت تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
  • آب میان بافتی تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
  • آزمون نشاسته عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • آغازگر تعیین و شناسایی آلل‌های خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپ‌های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
  • آلبالو بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی زیر‌جنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
  • آلل تعیین و شناسایی آلل‌های خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپ‌های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
  • آنالیز کلاستر بررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپ‌های انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]

ا

  • ازت بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال‌های جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایه‌های بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
  • اسانس اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • اسانس بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخک‌هندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
  • اسپیر ارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • اسفناج تنوع ژنتیکی توده‌های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • اسید ایندول استیک تأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیم‎کننده‎های رشد درون‎زا در خلال تکثیر از طریق فلس‎برداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
  • اسید چرب کنجاله آفتابگردان بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • اسیدهای چرب تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • اصلاح پایه بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی زیر‌جنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
  • اکسید نیتریک بررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
  • انبار سرد بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • انبه بررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپ‌های انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • انگور تأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • انگور بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]
  • انگور (Vitis vinifera L.) بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • ایران. بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]

ب

  • بادام ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ‏های بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • بادام تعیین و شناسایی آلل‌های خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپ‌های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
  • بادنجان اثر کمپوست زباله شهری بر تجمع پیرن و آنتراسن در میوه بادنجان [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • باززایی گیاه باززایی رز مینیاتوری هفت رنگ (Rosa hybrida,. cv 'Tanbakeda') از جنین‌های سوماتیکی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 347-357]
  • بدشکلی میوه‎ها بررسی تأثیر محلول‎پاشی پلی‌آمین‎های آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
  • بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • بومی بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]

پ

  • پایه زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • پایه کدو اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانه‌ای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
  • پتاسیم بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال‌های جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایه‌های بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
  • پرولین اثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
  • پرولین تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
  • پسته تأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • پسته اثر حلقه‌برداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه‌های گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
  • پسته تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 275-280]
  • پسته نر بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • پوسیدگی خاکستری بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • پوکی بررسی تأثیر محلول‎پاشی پلی‌آمین‎های آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
  • پیاز بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • پیت ارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
  • پیوند زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • پیوند اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانه‌ای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
  • پیوند سبزی‎ها زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • پیوندک زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • پیوندک اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانه‌ای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]

ت

  • تجزیه خوشه‌‌ای جمع‌آوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های گل‎محمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]
  • تجزیه خوشه‌ای. ارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • تجزیه عامل ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ‏های بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • تجزیه عامل‌ها ارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • تجزیه کلاستر بررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ‌های جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • تجزیه کلاستر ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ‏های بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • تجزیه کلاستر بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی زیر‌جنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
  • ترکیبات فنولی تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • تشکیل میوه بررسی سازگاری گرده‌افشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • تغییرات فصلی بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال‌های جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایه‌های بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
  • تنش آبی اثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
  • تنش خشکی اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • تنوع ژنتیکی تنوع ژنتیکی توده‌های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • تنوع مورفولوژیکی جمع‌آوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های گل‎محمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]
  • توت‎فرنگی تأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت‎فرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • توده بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • توده بومی تنوع ژنتیکی توده‌های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • تیدیازورون بررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]

ج

  • جنین سوماتیکی باززایی رز مینیاتوری هفت رنگ (Rosa hybrida,. cv 'Tanbakeda') از جنین‌های سوماتیکی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 347-357]

ح

  • حلقه‎برداری اثر حلقه‌برداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه‌های گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]

خ

  • خاک‌دهی ارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
  • خربزه و طالبی زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • خشکی تأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی بررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • خودناسازگاری بررسی سازگاری گرده‌افشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • خودناسازگاری تعیین و شناسایی آلل‌های خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپ‌های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
  • خودناسازگاری اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
  • خیار بررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • خیار تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
  • خیار گلخانه‌ای اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانه‌ای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]

د

  • درصد باز شدن گل‌ها بررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • دور آبیاری تأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]

ذ

  • ذخیره‌توارثی جمع‌آوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های گل‎محمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]

ر

  • رز رقم هفت رنگ(Rosa hybrida باززایی رز مینیاتوری هفت رنگ (Rosa hybrida,. cv 'Tanbakeda') از جنین‌های سوماتیکی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 347-357]
  • رشد لوله گرده اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
  • رقم تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • رقم زرد دانشکده بررسی سازگاری گرده‌افشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • رقم زرد دانشکده اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
  • رکود تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
  • رنگیزه‎ها تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • روغن سویا بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • روغن ولک بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • روغن ولک تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 275-280]
  • ریزش جوانه اثر حلقه‌برداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه‌های گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
  • ریزش جوانه‎های گل بررسی تأثیر محلول‎پاشی پلی‌آمین‎های آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
  • ریزش غنچه‌ها بررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • ریزش میوه‎ها بررسی تأثیر محلول‎پاشی پلی‌آمین‎های آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
  • ریزنمونه برگ بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]

ز

  • زردآلو تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
  • زنده‌مانی زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • زود خندانی بررسی تأثیر محلول‎پاشی پلی‌آمین‎های آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
  • زیتون بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه‌زایی قلمه‌های زیتون "رقم رشید" [دوره 41، شماره 2، 1389]

ژ

  • ژربرا بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخک‌هندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
  • ژنوتیپ ارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • ژنوتیپ گلابی اثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]

س

  • سازگاری بررسی سازگاری گرده‌افشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • ساکارز بررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • سال‎آوری اثر حلقه‌برداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه‌های گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
  • سدیم نیتروپروساید بررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
  • سرما تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
  • سرمازدگی تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • سطح برگ اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • سفتی بافت عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • سوسن چلچراغ تأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیم‎کننده‎های رشد درون‎زا در خلال تکثیر از طریق فلس‎برداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
  • سیتوژنتیک بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]

ش

  • شاخص‌های ریشه‌زایی بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه‌زایی قلمه‌های زیتون "رقم رشید" [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • شاخص‌های کیفی تأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت‎فرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]

ص

  • صفات رویشی اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانه‌ای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
  • صفات فیزیولوژیک تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 275-280]
  • صفات کمی و کیفی جمع‌آوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های گل‎محمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]
  • صفات کمی وکیفی ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ‏های بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • صفات مرفولوژیکی بررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ‌های جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • صفات مورفولوژیک بررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپ‌های انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • صفات مورفولوژیکی تنوع ژنتیکی توده‌های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]

ع

  • عصاره بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخک‌هندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
  • عمر گلدانی بررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • عملکرد اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]

ف

  • فاصله کشت بررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • فتوسنتز تأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • فسفر بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال‌های جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایه‌های بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
  • فلس‎برداری تأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیم‎کننده‎های رشد درون‎زا در خلال تکثیر از طریق فلس‎برداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
  • فلفل بررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ‌های جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]

ق

  • قارچ تأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت‎فرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • قارچ دکمه‌ای ارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
  • قندهای محلول کل اثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]

ک

  • کارآیی مصرف آب تأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • کاریوتیپ بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • کالوس جنین‌زا بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]
  • کاهش وزن تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • کربوهیدرات تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
  • کربوهیدرات محلول بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال‌های جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایه‌های بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
  • کرفس بررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • کشت توأم بررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • کلروفیل تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
  • کلروفیل اثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
  • کلشیسین بررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • کمپوست زباله شهری اثر کمپوست زباله شهری بر تجمع پیرن و آنتراسن در میوه بادنجان [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • کمپوست مصرف شده ارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
  • کود تأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • کیفیت بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • کیفیت تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
  • کیفیت میوه اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]

گ

  • گرده‌دهنده بررسی سازگاری گرده‌افشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • گروه‌بندی ژنتیکی بررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپ‌های انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • گل بریده مریم بررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • گل بریده میخک بررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
  • گل مکزیکی اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • گیلاس بررسی سازگاری گرده‌افشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • گیلاس بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی زیر‌جنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
  • گیلاس (Prunus avium L.) اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]

م

  • ماده موثره بررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • محلول‎پاشی اثر حلقه‌برداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه‌های گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
  • محلول غذائی تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
  • محلول نگهدارنده بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخک‌هندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
  • محیط کشت MS بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]
  • منابع ژنی بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی زیر‌جنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
  • میتوز بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • میخک‌هندی بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخک‌هندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
  • میوه انار تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • میوه گلابی عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]

ن

  • ناخندانی بررسی تأثیر محلول‎پاشی پلی‌آمین‎های آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
  • نشت الکترولیت تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • نور فرابنفش تأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت‎فرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • نیاز سرمایی بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]

و

  • ویتامین ب‌1 بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه‌زایی قلمه‌های زیتون "رقم رشید" [دوره 41، شماره 2، 1389]

ه

  • هدایت روزنه‌ای تأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • همبستگی بررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ‌های جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]
  • همبستگی ارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
  • همبستگی صفات ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ‏های بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
  • هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‎ای اثر کمپوست زباله شهری بر تجمع پیرن و آنتراسن در میوه بادنجان [دوره 41، شماره 1، 1389]