نویسنده = %D8%AD%D8%B3%D9%86%20%D9%BE%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D8%B5%D8%B7%D9%87%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%8C%20%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85
اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537

10.22059/ijhs.2018.261060.1465

زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو