نویسنده = %D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C%20%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7
مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 589-596

10.22059/ijhs.2017.228913.1198

مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی


بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 203-211

10.22059/ijhs.2016.58520

مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی


اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی Domestica cv.Fuji) (Malus

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 399-407

10.22059/ijhs.2015.55861

مصباح بابالار؛ مینا محبی؛ محمد علی عسکری؛ علیرضا طلایی