نویسنده = %D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D9%86%D8%8C%20%D9%81%D8%A7%D8%B7%D9%85%D9%87
بررسی اثر مکان رویش بر میزان و کیفیت اسانس اسپات گل‌آذین برخی رقم‌های نخل خرما

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 125-138

10.22059/ijhs.2019.283838.1669

معصومه سهیلا اتقائی؛ فاطمه سفیدکن؛ علی درینی؛ سعید صادق زاده حمایتی؛ وحید عبدوسی


تأثیر تنش خشکی و قارچ‌های میکوریزا بر صفات فیزیولوژیک و درصد اسانس مرزه سهندی (‏Satureja sahendica Bornm.‎‏)‏

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 189-201

10.22059/ijhs.2018.267489.1521

فاطمه ذاکریان؛ فاطمه سفیدکن؛ بهلول عباس زاده؛ سپیده کلاته جاری


بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 61-76

10.22059/ijhs.2018.246503.1353

سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده


بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس پنج اکسشن مرزه گونه Satureja mutica Fisch. & C.A.Mey. در شرایط زراعی کردستان

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 15-23

10.22059/ijhs.2018.139161.903

فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفید کن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ بایزید یوسفی


مقایسۀ کمی و کیفی اسانس مرزۀ اورامانی Satureja avromanica Maroofi در رویشگاه و مزرعه

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 149-159

10.22059/ijhs.2017.128026.803

فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری


بررسی کمی و کیفی اسانس نه جمعیت کشت‌شده Anthemis pseudocotula Boiss.

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 731-738

10.22059/ijhs.2017.123360.757

فاطمه کنشلو؛ فاطمه سفیدکن؛ هاشم کنشلو؛ محمدعلی علیزاده


بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس جمعیت‌های مختلف بومادران (Achillea nobilis L.)

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 11-20

10.22059/ijhs.2016.58209

رقیه عظیمی؛ فاطمه سفیدکن؛ پروین صالحی؛ اعظم منفرد؛ محمود نادری حاجی باقر کندی


تأثیر کاربرد کود زیستی، نیتروژن و آزوکمپوست بر عملکرد اسانس و اجزای اسانس بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 601-611

10.22059/ijhs.2015.56908

سعید یوسف‌زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ فاطمه سفیدکن؛ مهدی غیاثی اسکویی