نویسنده = %D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85%20%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%8C%20%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF
اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-254

10.22059/ijhs.2012.25115

سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب