نویسنده = %D8%B3%D9%85%DB%8C%D8%B9%20%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%8C%20%D8%AD%D8%A8%DB%8C%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D9%87
برآورد ترکیب‌پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین‌های خیار برای عملکرد از طریق تلاقی دای آلل ناقص

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 53-64

جمالعلی الفتی چیرانی؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ بابک ربیعی؛ سید اکبر خداپرست


تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387

غلامعلی پیوست؛ محمدرضا زارع بوانی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی