کلیدواژه‌ها = %D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D8%AA %D9%85%D9%88%D8%B1%D9%81%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C%DA%A9%DB%8C %D9%88 %D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C%DA%A9%DB%8C
بررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389

محمد اسماعیل حسنی؛ مریم میرزایی؛ رضا امیدبیگی؛ محمد فتحی قره بابا