کلیدواژه‌ها = %D8%AC%D8%B0%D8%A8 %D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B5%D8%B1
اثر غلظت‏های مختلف بور بر غلظت و توزیع این عنصر و برخی عناصر غذایی دیگر در دو رقم زیتون در شرایط آبکشت

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 93-101

10.22059/ijhs.2014.50945

حجت اله رستمی؛ سید جلال طباطبایی؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمد رحمن پورآذر


اثر هومیک اسید بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی چمن اسپیدیگرین

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 403-412

نغمه دانشور حکیمی میبدی؛ محسن کافی؛ علی نیکبخت؛ فرهاد رجالی