کلیدواژه‌ها = %D8%B9%D9%85%D8%B1 %D9%BE%D8%B3 %D8%A7%D8%B2 %D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA
تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 649-658

10.22059/ijhs.2015.56912

صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی


بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتئین در گل رز شاخه بریده رقم سنسیرو

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 359-366

10.22059/ijhs.2013.36006

سیده فرحناز طالبی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ روح انگیز نادری


اثر پاشش هومیک اسید بر جذب عناصر، میزان پروتئین و خصوصیات پس از برداشت ژربرا رقم مالیبو

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388

محسن کافی؛ مصباح بابالار؛ علی نیکبخت؛ حسن ابراهیم زاده؛ نعمت اله اعتمادی؛ سعید سماوات