کلیدواژه‌ها = %D8%B3%D9%88%D8%AF%D9%88%D9%85%D9%88%D9%86%D8%A7%D8%B3
اثر باکتری‌های تأمین‌کننده نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های نشای گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123

10.22059/ijhs.2019.282291.1650

کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما


تأثیر کاربرد کودهای زیستی بر عملکرد، کیفیت و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه گوجه فرنگی

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 621-632

10.22059/ijhs.2018.255420.1434

پیمان شیخ علیپور؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی؛ جابر پناهنده