کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%E2%80%8C%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%DB%8C %D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C %D9%88 %D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C
تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 321-339

10.22059/ijhs.2023.355310.2090

سید فاضل میراحمدی؛ محمد رضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدرضا نقوی؛ کرامت اله رضایی