کلیدواژه‌ها = anthocyanin
تاثیر سایه‌بان‌های رنگی بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک همیشه بهار، بنفشه، آگلونما و کروتون

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 721-736

10.22059/ijhs.2022.301543.1806

سیده خدیجه عباس نیای زارع؛ محمد نقی پاداشت دهکایی؛ شهرام صداقت حور؛ داود هاشم آبادی


تأثیر محلول‌های غذایی و ورمی‌کمپوست بر رشد و گلدهی گل شیپوری ‎(Zantedeschia pentlandii cv. Allure)‎‏ در کشت بدون خاک

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 755-766

10.22059/ijhs.2020.293698.1743

نیلوفر رجایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ اکبر نورسته نیا


اثر باکتری‌های تأمین‌کننده نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های نشای گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123

10.22059/ijhs.2019.282291.1650

کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما


تأثیر روش پوست‌گیری و خشک‌کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 569-578

10.22059/ijhs.2019.267361.1518

ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد


اثر نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زرین گیاه

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 705-717

10.22059/ijhs.2019.284713.1674

علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی


خواص آنتی‏‌‏اکسیدانی برخی از ژنوتیپ‏‌های زرشک بومی ایران

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 91-107

10.22059/ijhs.2019.266392.1514

سمیه طالبی؛ مهدی علیزاده؛ سیده ساناز رمضانپور؛ عظیم قاسم نژاد


اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526

10.22059/ijhs.2018.255508.1435

سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده


اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537

10.22059/ijhs.2018.261060.1465

زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو


بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقم‌های ملس ساوه و ملس یوسف‌خانی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 833-843

10.22059/ijhs.2018.210126.1036

فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی


بررسی تأثیر محلول‌های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 305-315

10.22059/ijhs.2017.138050.888

سمانه فتح اللهی؛ معظم حسن پور اصیل؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی