نویسنده = %DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B3 %D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%81%DB%8C
تاثیر ازن بر کیفیت پس از برداشت و عمر انبارمانی انگور ایرانی رقم فخری

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 1-9

10.22059/ijhs.2013.30400

یونس مستوفی؛ مهسا گرانسایه؛ وحید عبدوسی؛ محمدعلی نجاتیان


حفظ کیفیت و افزایش عمرگلدانی گل بریده رز رقم ‘Grand Prix’ با استفاده از روش بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 151-158

فلورا دولتخواه؛ یونس مستوفی؛ رضا فامیل مؤمن؛ محمدرضا شفیعی


بررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson)

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 301-308

یونس مستوفی؛ پرگل رسولی؛ روح انگیز نادری؛ غلام باقری مرندی؛ محمدرضا شفیعی


بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389

یونس مستوفی؛ عزیزه مسیب¬زاده؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه؛ مریم دهستانی اردکانی


افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388

مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد


تاثیر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر روی کیفیت و عمر انباری براکلی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387

فریبا خلیلی؛ یونس مستوفی؛ مریم شکرچی؛ سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی